Skip to content

Wellnesspass, yoga & meditation

Passen bokar du enkelt genom att kontakta mig direkt!

Ingen förkunskap behövs – kom som du är!

Du kan använda e-passi och friskvårdsbidraget hos ANNIESUN.
Vill du boka pass till företaget? Kontakta mig!

Att gå på pass hos oss passar perfekt för dig som vill ha mindre grupper och en harmonisk miljö, för dig som kanske inte trivs på större gym eller i bullriga lokaler.

Här kommer du få en skön känsla bara av att komma in i vår mysiga lilla lokal med träbalkar, naturnära känsla upp mot himlen och med närheten av vatten bredvid Eskilstunaån.

Kom gärna ombytt i sköna kläder – det finns plats att byta om på plats (men inte tillgång till dusch).

Hiss finns och även tre parkeringar som tillhör ANNIESUN. Efter 17.00 på vardagar och hela helgen finns även fler parkeringsplatser på hela gården (fråga mig om ni är osäkra var ni kan stå).

Vill du prova ett pass? – Kontakta mig!

pass

Wellnesspass

Vardagsflow ledare Anna

Detta pass är speciellt utformat för dig som blir stel i kroppen av till exempel stillasittande eller monotont arbete, eller av andra anledningar har en stel och trött kropp och till exempel ont i nacke/rygg. Fokus är att stärka upp kroppen för vardagen samt uppnå rörlighet och balans. Passet är mjukt och skönt med fokus på en härlig känsla i musik och rörelser som inte stressar kroppen men hjälper dig att få en mer välmående kropp med mindre värk. Målet är att ge en skön känsla i kropp och själ.

Klippkort 10 gånger 1 350 kr
Pris per gång 150 kr

Vardagsflow Plus ledare Anna

Även här är fokus på att få en mer välmående kropp för vardagen, men detta pass är lite mer krävande än VARDAGSFLOW. Vi jobbar mycket rygg, mage och rumpa men även rörlighet och balans. Även här är fokus på att få en skön känsla både i kropp och själ.

Klippkort 10 gånger 1 350 kr
Pris per gång 150 kr

Intensivpass/Tabata ledare Ronja

Effektiv träning för att bli mer vältränad!
Övningarna utförs under 20 sekunder följt av 10 sekunders vila. TABATA är högintensiv träning som ökar din styrka och kondition. TABATA har också visat sig förbättra ett antal andra faktorer, så som ökad förbränning, uthållighet och explosivitet.

Klippkort 10 gånger 1 350 kr
Pris per gång 150 kr

Seniorpass

Vi kör en klassisk gympa men med något lägre tempo och mindre komplicerade stegsekvenser. Passet har minimalt med hopp och hela träningen genomförs stående. Vi jobbar med kondition, styrka, balans och rörlighet.

Seniorpass 8 gånger 990 kr 
Seniorpass pris per gång 130 kr

Yoga Bjud in dig själv till en välgörande stund på mattan med certifierade yoga-instruktörer.

I vinter kommer mer Yoga erbjudas i mina lokaler - kontakta mig om du vill veta mer. 

Hathayoga – kraftens yoga ledare Maggi

Hathayoga sägs vara en av de allra äldsta yogaformerna som de andra metoderna härstammar från. Huvudsyftet är att skapa en inre balans genom fysiska övningar och andning. Stavelsen ha betyder solen, och tha månen. Här erbjuds en klassisk hathayogaklass där vi mjukt arbetar igenom hela kroppen med syfte att hjälpa dig att uppnå balans mellan kropp och sinne.

Yinyoga ledare Louise

Vi fokuserar på yin-delarna i kroppen så som bindväv, leder, inre organ och de så kallade meridianerna. De mycket enkla ställningarna i yinyogan utförs alltid liggande eller sittande och låter dina muskler slappna av helt. Du stannar i varje ställning under flera minuter och praktiserar samtidigt medveten närvaro i stunden. Yinyoga är alltså ett mycket bra komplement till annan fysisk aktivitet men även för dig med allmänt stel kropp eller stressat sinne.

Meditation

Meditation / Mindfulness ledare Anna

 Jag är certifierad Mindfulnessinstruktör.

I höst startar jag meditation/mindfulnessklasser där syfte är att landa i nuet, ge dig tillåtelse att bara vara precis som du är där du är, reducera stress och oro samt öka tilliten och kärleken till dig själv. En stund att släppa det som händer runt omkring och lyssna inåt. Forskning visar att åtta veckors regelbunden övning räcker för att förändra hjärnans struktur och göra den mer stresstålig. Det har på senare tid forskats mycket inom Mindfulness och utöver stressreducering, minskad oro och ångest har det även positiv effekt på sömnen, ger mer energi, ökad förmåga att göra medvetna val, ökad kreativitet, empati och medkänsla, ökad koncentrationsförmåga och fokus, lägre blodtryck och allmänt ökat välmående och livsglädje.

Mer info om kursstart, klasser och priser kommer inom kort.

På gång...

Närvaro och fri rörelse i dans

Kravlös och glädjefylld motion för både kropp och själ. Väck livsglädjen och få en djupare kontakt med dig själv och dina känslor. 
ALLA kan vara med.