Skip to content

Behandlingar

Bokningar kan du enkelt göra via knappen nedan eller kontakta mig direkt!

Svensk klassisk massage fr. 490 kr

Jag är certifierad massör med över tio års erfarenhet och anpassar alltid mina behandlingar efter kundens behov och jobbar även efter känslan. Det går att välja till aromamassage.

30 min 490 kr
45 min 630 kr
60 min 750 kr
75 min 850 kr

Ansikte (+ massage) fr. 690 kr

Ekologiska ansiktsprodukter – rena, naturnära produkter från Lappland med värnande om natur, djur och människa. Ger dig näring och ett härligt glow! Som efter en härlig dag i naturen.

45 min: ekologisk ansiktskur Care of Gerd 690 kr
60 min: massage + ansikte 850 kr
75 min: massage + ansikte 950 kr

Lyx för dig 1 500 kr

2h Self-care på hög nivå!

Perfekta presenten! Eller för dig som vill ge dig själv en härlig present och ny boost eller total avkoppling med paus från allt annat. Massage + ansiktskur med ekologiska ansiktsprodukter + egentid i Harmonirummet med fotbad, färskpressad juice samt fot-, hand- och skalpmassage med anpassade produkter, doft och ört.

Välj mellan dessa teman
Total relax – Renande/utrensande – Ny energi/uppiggande

Behandlingar

Duo-mys: Chill out experience

75 min 1 000 kr (500 kr/person)

Denna behandling är för er som vill lyxa till det på tu man hand. Passar perfekt till bästa vännen, föräldern, barnet, din käresta eller din dejt.

Du börjar denna mysiga stund med att släppa allt utifrån och ta på dig en skön morgonrock – efter detta sätter ni er i ett varmt fotbad där ni samtidigt serveras ett örtte som passar temat. Därefter får ni slå er ned i de sköna solstolarna med lättare vibration/värme. Under tiden får ni fot-, hand- och skalpmassage.

Relaxen avslutas med att ni serveras en färskpressad juice med nyttigheter och en ört som även det anpassas efter temat ni valt. Även omgivning och doft med eteriska oljor är noga utvalt för att beröra alla dina sinnen.

Teman att välja bland:
Calm – avkoppling och avstressande
New Birth – renande/utrensande
Energy & Joy – energi och livslust
Cozy for couples – dejtkväll